VIATGES CULTURALS

SALUTACIONS CORDIALS A TOTHOM

Superat un nou curs, tanmateix d’una forma una mica estrambòtica però que, tot i així, hem pogut realitzar algunes de les sortides previstes i d’altres que, malauradament, degut a les circumstàncies que estem vivint no s’han pogut realitzar.

De fet, encara tot està en funció de l’evolució d’aquesta recuperació que tots plegats desitgem que es vagi refent, el més aviat possible, i retornem cap a la normalitat desitjada.

No cal dir que el nostre desig és que, en aquests moments,  gaudiu d’una bona salut i si heu patit les conseqüències d’aquest estrany virus, tant vosaltres com algun familiar o amic proper, n’hàgiu sortit victoriosos i molt animats, per seguir vivint la vida en plenitud.

Per la nostra part, us volem oferir i al mateix temps facilitar, el fet de poder gaudir de les nostres sortides i viatges que us proposem per aquest proper curs 2021-2022, per tal de compartir-les, conjuntament, si són del vostre grat.

L’equip de POL VIATGES: l’Ana, la Sonia, l’Eva, l’Arnau, en Cesc i un servidor, restem, com sempre, a la vostra disposició, per tal d´aconsellar-vos i servir-vos el millor possible perquè pugueu gaudir de les nostres sortides de curs i d’altres que vulgueu que us fem a mida, com a bons professionals del món dels viatges que som.

Només en queda agrair-vos la vostra fidelitat i confiança,  tot desitjant-vos el bo i millor per a vosaltres i per a tothom que comparteixi el dia a dia amb vosaltres.

Gràcies i fins aviat.

Pere Costa