VIATGES CULTURALS

SALUTACIONS CORDIALS A TOTHOM

Després de molts dies de no haver estat en contacte amb vosaltres, a causa d’aquests moments i circumstàncies tan excepcionals i insòlites amb les quals ens hem vist obligats a conviure i que, certament, no havíem viscut mai fins ara, us adrecem aquesta carta esperant i desitjant, de tot cor, que gaudiu de bona salut i que no hàgiu hagut de passar per moments transcendentals, tant vosaltres com els familiars i amics més propers.

Pel que fa a nosaltres, pensem que, a partir d’ara, hem de mirar endavant amb ànims per conquerir de bell nou la nostra llibertat de moviment, i tenim l’esperança posada en un futur molt proper que, de ben segur, serà més enriquidor.

I per tal d’animar-vos a fer-ho, us volem proposar un parell de noves sortides per  finalitzar aquest curs:

La primera serà el dijous 23 de juliol a la VALL de NÚRIA, i la següent el divendres 31 de juliol i dissabte 1 i diumenge 2 d’agost a la SEU d’URGELL i PRINCIPAT d’ANDORRA, que rebreu molt properament.

També aprofitem per demanar-vos, com cada any, que participeu en l’elaboració del calendari de sortides culturals 2020-2021, votant aquelles sortides que més us interessin. (premeu aquí per accedir-hi).

L’equip de POL VIATGES: l’Anna, la Sònia, l’Eva, l’Arnau, en Cesc i un servidor, quedem a la vostra disposició, tot desitjant-vos el millor per a vosaltres i  agrair-vos la confiança i fidelitat que ens heu mostrat durant el llarg període de sortides culturals que hem realitzat fins a arribar a dia d’avui.

Gràcies i fins aviat.

Pere Costa