VIATGES CULTURALS

 SALUTACIONS CORDIALS A TOTHOM

Com podeu comprovar, una vegada més, abans de començar el proper curs de sortides culturals de POL VIATGES 2019-20, una petita colla tornarem, de nou, a fer una ruta per les terres d’aquest xic i encantador país d’ISLÀNDIA. I un cop superat aquest període estiuenc, us hem preparat una sortida per una part de la preciosa OCCITÀNIA, concretament a la regió de l’AVAIRON, que us adjuntem en aquesta salutació juntament amb el calendari.

Una altra vegada, atenent les vostres sol·licituds, us hem preparat un reguitzell de sortides amb molta varietat i que esperem que una o altra sigui del vostre grat, per tal que ens puguem retrobar ben aviat i puguem gaudir, conjuntament, de qualsevol de les proposades.

Així doncs i com sempre, l’equip de POL VIATGES: l’Anna, la Sònia, l’Eva, en Cesc i un servidor, aprofitem per saludar-vos i desitjar-vos que acabeu de gaudir d’aquest període d’estiueig tot guardant-vos de la calor i amb la companyia dels vostres familiars i amics.

I, com de costum, agrair-vos la confiança i fidelitat que ens mostreu en cada curs de sortides culturals que hem realitzat. I no cal dir que quedem a disposició vostra per a qualsevol consulta o bé suggeriment, tant si és per fer una sortida o viatge programat en aquest proper curs 2019-20, com també per a qualsevol altra destinació on desitgeu anar pel vostre compte.

Gràcies i a reveure.