VIATGES CULTURALS

SALUTACIONS CORDIALS A TOTHOM

 

Enguany, hem arribat a la vint-i-unena edició d’aquesta salutació, fet que ens omple de goig  i satisfacció haver-les compartit, conjuntament, amb vosaltres.

De fet, aquest darrer curs, s’ha pogut culminar amb satisfacció, els viatges que havíem deixat pendents de fer, a causa de la tràgica situació viscuda i coneguda per nosaltres.

Per aquest motiu, us donem les gràcies perquè, evidentment, sense vosaltres no hagués estat possible.

Malauradament, dintre d’aquest passat curs vàrem tenir la desgràcia d’haver patit la pèrdua del nostre benvolgut i estimat CESC ALBÀ, creador i director de l’AGÈNCIA POL VIATGES, S.L, que per circumstàncies degudes a una greu malaltia, en poc temps va traspasar.

Benauradament, tota la plantilla de POL VIATGES, capitanejada amb l’entusiasme del nou director de l’agència; l’ARNAU BORONAT, que després d’haver compartit els darrers anys, abans de la pandèmia, conjuntament amb tots plegats, va decidir continuar amb la tasca de dur endavant l’agència.

També, com a novetat,  en aquest curs entrant, us adjuntem la Programació del GRUP de CLÀSSIQUES, per si hi trobeu alguna sortida que us pugui interessar.

Així doncs, ara és el moment de mirar endavant i de seguir oferint-vos les sortides previstes per aquest nou curs 2022-2023, amb l’entusiasme i les ganes de compartir-les amb tots i totes vosaltres.

L’equip de POL VIATGES: l’Arnau, com a nou director de l’agència, Ana, la Sonia, l’Eva, i un servidor, restem, com sempre, a la vostra disposició, per tal d´aconsellar-vos i servir-vos el millor possible, perquè pugueu gaudir de les nostres sortides i viatges.

Gràcies i fins aviat.

Pere Costa