POL VIATGES

Pol Viatges som una agència de viatges creada l’octubre de 2001 amb l’ànim, la il·lusió i el convenciment d’arribar una mica més enllà en aquest món del turisme.

El nostre grup humà engloba diverses sensibilitats, totes elles contrastades i complementàries a l’hora d’elaborar i relacionar els nostres productes i oferir-los a tot aquell a qui puguin interessar.

Alhora de tenir cura per donar els serveis tradicionals a clients individuals i empreses, amb l’experiència de més de 20 anys en el sector de les agències de viatge, potenciem els viatges culturals a partir d’estretes col·laboracions amb ens culturals d’arreu.

En l’actualitat disposem d’un calendari per a individuals amb més de 30 sortides confirmades anualment, i això ens ha obert les portes a un bon nombre d’entitats culturals i museus que confien en nosaltres per fer les seves sortides.

També coneixem a fons el món de l’esquí, fet que ens ha portat a crear un producte exclusiu per a apassionats de la neu que ens acosta a les estacions i els espais més diversos del planeta.