• Inici
  • //
  • //
  • Terres de l ´Ebre

Terres de l ´Ebre

SETEMBRE   ·   Del dissabte  23  al  dilluns  25  ·

TERRES de l’EBRE: Museu del Ferrocarril de Móra la Nova – Navegació per l’EBRE –  l’AMPOLLA  – El DELTA  – El PERELLÓ – l’AMETLLA de MAR.

  DISSABTE  · 23 ·

Sortida:     a dos quarts de vuit ( 07.30 h ): del Pg. de Gràcia cantonada amb la Gran Via de les Corts Catalanes, a la vorera del cantó de mar, davant mateix de l’edifici de GENERALI – H&M…

Esmorzar:  en una àrea de l’autopista, a càrrec de cadascú.

Tot seguit: continuarem fins a arribar a l’estació de Móra la Nova, on visitarem el MUSEU del FERROCARRIL amb la seva torre d’enclavament, la cotxera dels trens restaurats i en restauració, el pont giratori i els tallers del museu. També tindrem ocasió de veure i pujar a una locomotora del tipus “MEME” en moviment.

Dinar: al restaurant Heaven’s Door, situat al centre de Móra.

Tarda: agafarem la línia de tren convencional per tal de fer el recorregut al llarg del riu Ebre i en paral·lel al Camí de Sirga, entre Móra la Nova i Ascó. Un cop allí, baixarem i anirem fins a l’embarcador d’Ascó i farem un petit creuer pel riu amb el llagut “Lo Roiget ” amb tornada a Ascó.

Tot seguit: ens desplaçarem fins a l’Hotel Vilar Riu de Baix, situat a la població de FLIX on, abans de sopar,  farem la distribució de les habitacions.

HOTEL VILAR RIU de BAIX
Camí illes, s/n – 43750  FLIX  –  Ribera d’Ebre  –

Tel. 977.265.253 – info@vilarriudebaix.com
DIUMENGE  · 24 ·

Matí: després d’esmorzar farem una visita guiada a la població de FLIX, tot recorrent el porxos del carrer Major, la plaça del mercadal, l’antic molí d’oli Oriol, de premses de biga i lliura, que ja s’esmenta en documents datats dels anys 1400, 1511 i 1624, i l’Església Parroquial de l’Assumpció, un bonic temple del gòtic renaixentista que  ha passat per diferents etapes constructives al llarg de la història, i acabarem al  Castell NOU, un fortí edificat el 1874 en el decurs de la tercera carlinada, situat dalt d’un turó elevat del meandre per tal de protegir un pas de barca centenari, des d’on hi ha unes vistes espectaculars sobre el riu Ebre.

Dinar: al restaurant de l’Hotel Vilar Riu de Baix.

Tarda: farem un itinerari guiat per personal especialitzat per la RESERVA NATURAL de SEBES, tot seguint el camí principal que voreja una zona d’aiguamolls amb diferents infraestructures i punts enlairats. Travessarem un bosquet de tamarius i continuarem per una passera de fusta enlairada, fins a arribar a dos observatoris d’ocells, un a la vora d’una llacuna i l’altre que dona a la Vall de Sant Joan. També ens podrem enfilar fins a un petit turonet molt proper, des d’on es pot gaudir d’una vista panoràmica de la zona del canyissar.

Sopar: al restaurant de l’hotel.

DILLUNS   · 25 ·

Matí:després d’esmorzar, emprendrem la ruta que segueix el curs del riu Ebre, fins a arribar al terme municipal de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), on es troba el MUSEU de CERÀMICA POPULAR, un museu considerat dels millors d’Europa en aquest gènere. Inaugurat l’any 2001, actualment acull una col·lecció de més de 4.500 objectes de ceràmica, ordenats en diversos circuits: usos de la ceràmica, centres terrissers, formes de càntir, i procés i tècniques de la ceràmica.

Tot seguit ens aproparem al poble del Perelló, on farem una visita guiada i comentada al CENTRE d’INTERPRETACIÓ APÍCOLA, on es divulga la cultura i la tradició del món de la mel i les abelles començant amb la projecció d’un impactant audiovisual, una zona d’exposició permanent i          finalitzant a la zona industrial amb el funcionament de la nova maquinària especialitzada, de darrera generació, que permet incrementar i millorar la producció de mel.

Dinar: al restaurant CENSALS, situat al centre del Perelló.

Després de dinar:  retorn a  Barcelona.

 

PREU: 379 €/ persona en habitació doble

Suplement hab. indiv. 48 €

Per a inscripcions, truqueu al tel.  93 241 41 42

de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.  Tarda: 616 958 009

Per fer efectiva la reserva, cal fer l’ingrés abans del pròxim

DILLUNS 4 de SETEMBRE

”la Caixa” ES-34 -2100 3017 08  2200641565

Preu desde 379 €
Sortida des de BARCELONA
Data de sortida 23 // 09 // 2017
Destí TERRES DE LA RIBERA I BAIX EBRE

Imatges

Imprimir PDF
Print Friendly, PDF & Email