Gran Viatge a l’OEST del CANADÀ

Amèrica

Del dimarts 15 al dissabte 26 d’agost del 2017

 • DIMARTS • 15 • BARCELONA – TORONTO – CALGARY

 Matí: a les 9.00 h sortida i trasllat des del Passeig de Gràcia/Gran Via de les Corts Catalanes fins a l’Aeroport del Prat (BCN), Terminal 1.
 Sortida: a les 11.45 h vol AC 1915 amb la companyia AIR CANADÀ.
 Arribada: a les 14.40 h a l’aeroport de TORONTO (YYZ).
 Sortida: a les 16.05 h vol AC 149 amb la companyia AIR CANADÀ.
 Arribada: a les 18.15 h a l’aeroport de CALGARY (YYC).
 Tot seguit: Trasllat amb autocar de l’aeroport fins a l’HOTEL de CALGARY.
 Allotj./sopar: INTERNATIONAL HOTEL CALGARY 3*, de CALGARY.

 • DIMECRES • 16 • CALGARY – BANFF

 Matí: començarem amb una panoràmica general de CALGARY, la ciutat més gran de la província d’Alberta, situada en una regió de pujols i altiplans, aproximadament a 80 km a l’est de les Muntanyes Rocalloses. També visitarem l’HERITAGE PARK, un viatge en el temps on tindrem la impressió d’estar en un western, amb les cases típiques amb les seves voreres de fusta; un tipi, tenda cònica originalment feta de pell d’animals i popularitzada pels amerindis de les Grans Planes; una escola, el tren de vapor i, a més a més, hi trobarem diversos personatges vestits d’època que faran la visita més autèntica.
 Dinar: en ruta.
 Tarda: anada fins al PARC NACIONAL de BANFF, on descobrirem la immensa naturalesa que envolta l’enclavament del poble de BANFF, del qual en ressalta la seva gran avinguda, plena de bullici ambiental amb tota classe de serveis, i, al fons, l’ombra de la presència majestuosa de la muntanya Cascade, que li dona a BANFF la imatge d’un poble de postal. Continuarem veient les cascades del riu Bow, els llacs de Minnewanka i Two Jack, i les xemeneies naturals anomenades Hoodoo (pilar coronat).
 Allotj./sopar: BANFF HIGH COUNTRY INN 3.5*, situat a BANFF.

 • DIJOUS • 17 • BANFF

 Matí: farem una ascensió en telefèric fins al cim de la muntanya Sulphur Mountain, situada a gairebé 2.500 metres d’altitud, des d’on podrem gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars i úniques del PARC NACIONAL de BANFF i observar les rutes de senderisme que es despleguen al llarg de les crestes.
 Dinar: en ruta.
 Tarda: anada fins al llac Louise, un dels llacs més icònics situat al costat del
castell de Lake Louise i envoltat per la glacera Victòria. Aquest indret constitueix un dels paisatges més bonics i emblemàtics del Canadà. Seguirem amb el Llac Moraine, una altra de les joies d’aquesta regió, que amb les seves aigües turqueses fa que sigui un dels llacs més bells i espectaculars de les Rocoses. Val a dir que tots tenen una llum especial i constitueixen un mirall perfecte que reflecteix les muntanyes imponents que els envolten.
 Allotj./sopar: BANFF HIGH COUNTRY INN 3.5*, situat a BANFF.

 • DIVENDRES • 18 • BANFF – JASPER

 Matí: el viatge continua a través de l’anomenada ruta Icefields Parkway, la carretera dels camps de gel, considerada la més espectacular del país, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passarem a través de magnífics paisatges de glaceres tot coronant dos colls de muntanya. Durant aquest llarg recorregut gaudirem de la visió dels llacs Bow i Peyto, de color turquesa i de gran bellesa natural. També farem un passeig per l’interior de la glacera Athabasca a bord d’un snowcoach, un vehicle especial que pot circular per la superfície d’aquesta espectacular glacera d’Amèrica del Nord.
 Dinar: en ruta.
 Tarda: Continuarem fent via a través de la Icefields Parkway i pararem a les cascades Athabasca, que flueixen de les glaceres del camp de gel Columbia i que formen part del PARC NACIONAL de JASPER.
 Allotj./sopar: LOBSTICK LODGE 3* de JASPER.

 • DISSABTE • 19 • JASPER – SUN PEAKS

 Matí: iniciarem la nostra ruta cap al municipi del districte de CLEARWATER, situat al nord del riu Thompson a la vall de la Columbia Britànica. Abans farem parada a la muntanya Robson, el cim més alt de les Muntanyes Rocoses. (3.954 m). Continuació cap a CLEARWATER.
 Dinar: en ruta.
 Tarda:continuarem el nostre viatge fins a arribar al PARC de WELLS GRAY, un dels parcs principals de British Columbia, on farem una parada en aquest lloc salvatge per excel•lència. La zona de la part nord és pràcticament verge i de difícil accés per a les persones. Veurem la part sud, de més fàcil accés. Aquest parc fa milers d’anys va ser una gran glacera, i l’efecte del desglaç i l’erosió van crear grans valls i cascades com les de Helmecken i la Spahat, que veurem durant la ruta.
 Tot seguit arribarem a SUN PEAKS, el petit poblet de vianants situat al bell mig
d’una zona de muntanyes.
 Allotj./sopar: NANCY GREENE’S CAHILTY LODGE HOTEL 3* de SUN PEAKS.

 • DIUMENGE • 20 • SUN PEAKS – WHISTLER – SQUAMISH

 Matí: continuació del trajecte a través de la mítica ruta dels cercadors d’or, a la regió anomenada Cariboo-Chilcotin-Coast, on visitarem el Hat Creek Ranch, vestigi western de l’època de la febre de l’or. Allí veurem remuntar el temps fins al segle XIX. Aquest ranxo era un lloc clau per proveir tots els miners abans dels seus terribles viatges cap al nord. Hi haurà personatges vestits d’època i durant el transcurs d’aquesta visita farem un passeig amb una autèntica diligència de l’època.
Parada al poble de LILLOOET, punt de sortida històric de la ruta cap a l’or. Va ser cap a l’any 1862 quan es van trobar llavors d’or al riu Williams i a partir d’aquest moment es va desencadenar la febre que va atreure milers de cercadors i altres persones a la recerca de noves oportunitats.
 Dinar: en ruta.
 Tarda: la propera parada serà el poble de WHISTLER, on farem una visita panoràmica fins a arribar a la plaça central d’aquest indret, des d’on podrem copsar un ambient testimonial i particular, considerat com el millor lloc d’Amèrica del Nord per practicar esports de muntanya. Seguidament, continuarem fins al poble de SQUAMISH.
 Allotj./sopar: SANDMAN SQUAMISCH HOTEL 3.5* situat a SQUAMISH.

 • DILLUNS • 21 • WHISTLER – NANAIMO

 Matí: continuació del trajecte cap a la costa oest del país a través de la ruta panoràmica anomenada Sea to Sky (del mar al cel), una experiència única, ja que els canvis de clima que s’experimenten en aquesta regió es tradueixen en un canvi constant de paisatges i de relleu durant tota la ruta. Dels cims de Whistler passarem a les muntanyes de la costa del Pacífic, i ens aturarem a les cascades Shannon per tot seguit embarcar a bord del BC Ferry, per tal de fer la travessia cap a la ciutat de NANAIMO, a l’illa de VANCOUVER.
 Dinar: a bord del ferri.
 Tarda: visita al CATHEDRALE GROVE, un parc en el qual veurem diversos exemplars d’avets Douglas, caracteritzats per la seva grandària i la seva longevitat. Alguns d’aquets exemplars tenen més de 800 anys.
 Allotj./sopar: BEST WESTERN DORCHESTER 3.5* de NANAIMO.

 • DIMARTS • 22 • NANAIMO – VICTORIA

 Matí: sortida amb destinació a VICTÒRIA, però durant el trajecte farem una
parada al poble de CHEMAINUS per poder contemplar les famoses pintures murals, i a continuació seguirem per la coneguda ruta panoràmica de Malahat Drive fins a arribar a VICTÒRIA, la capital de la Columbia Britànica, anomenada així en honor a la reina amb el mateix nom. Aquesta ciutat és d’obligada visita quan es fa la ruta per la costa oest de Canadà. És una ciutat clarament d’inspiració britànica i un lloc de gran tranquil•litat.
 Dinar: en ruta.
 Tarda: visita panoràmica de VICTÒRIA, una ciutat plena de contrastos, on el
caràcter històric i modern es barregen de forma natural. També visitarem el parc de Thunderbird, conegut pels seus tòtems, l’Hotel Empress, el Parlament, i el port i els seus hidroavions.
 Allotj./sopar: CHATEAU VICTORIA 4* de VICTORIA.

 • DIMECRES • 23 • VICTORIA – VANCOUVER

 Matí: visita als famosos Jardins Butchart que, creats l’any 1904 i amb més de 22 hectàrees de terreny, avui dia són considerats uns dels jardins de més bellesa del món i un lloc històric del Canadà. Els componen cinc grans jardins tots ells units per camins que esdevenen bells passejos amb tots els colors imaginables que proporcionen les seves flors.
A continuació, pujarem a bord del B.C. Ferry per tal de fer una travessia per les illes de l’estret de GEÒRGIA en direcció a VANCOUVER.
 Dinar: a bord del ferri.
 Tarda: arribada a VANCOUVER, una ciutat única per la seva perfecta harmonia entre la natura més salvatge i l’urbanisme més modern. Molt cosmopolita i amb una de les comunitats asiàtiques més importants d’Amèrica del Nord. Allí farem la visita panoràmica tot passejant pel barri xinès, el carrer Robson, el districte financer, la badia dels Anglesos i el parc Stanley, de dimensions tan grans com tot el districte financer.
 Allotj./sopar: COAST PLAZA HOTEL & SUITES 4* de VANCOUVER.

 • DIJOUS • 24 • VANCOUVER

 Matí: començarem el dia tot visitant la regió del NORTH VANCOUVER, concretament el famós Parc del Pont Penjant de Capilano, originàriament construït l’any 1889 amb una longitud de 137 metres i una altitud de 70 metres. Aquest pont impressiona per les seves vistes sobre el bosc verd de Capilano River Regional Park, allà mateix on podrem viure l’experiència del “TreetopsAdventure”, una aventura al cim dels arbres Douglas units entre ells per diversos ponts i plataformes penjants.
 Dinar: en ruta.
 Tarda: visitarem el Grandville Island, un dels llocs més pintorescos i animats de la ciutat, i que en realitat no és una illa sinó una península unida a la riba pels arcs del pont metàl•lic de Granville. Un indret que es troba allunyat del centre de la ciutat i que per això és un lloc ideal per passar una tarda agradable. Cal ressaltar la visita al mercat públic de Granville, on descobrirem els productes típics d’aquesta regió.
 Allotj./sopar: COAST PLAZA HOTEL & SUITES 4* de VANCOUVER.

 • DIVENDRES • 25 • VANCOUVER – MONTREAL – BARCELONA

 Matí: sortida i trasllat fins a l’aeroport de VANCOUVER, Terminal 1.
 Sortida: a les 09.45 h vol AC 300 de la companyia AIR CANADÀ.
 Arribada: a les 17.15 h a l’aeroport de MONTREAL (YUL).
 Sortida: a les 20.45 h vol AC 1912 Cia. AIR CANADÀ.

 • DISSABTE • 26 • ARRIBADA a BARCELONA

 Arribada: a les 10.05 h a l’Aeroport del Prat de BARCELONA,Terminal 1.
 Tot seguit: trasllat amb autocar des de l’aeroport fins a Pg. de Gràcia/Gran Via.

 • DIMARTS • 15 • BARCELONA – TORONTO – CALGARY

 Matí: a les 9.00 h sortida i trasllat des del Passeig de Gràcia/Gran Via de les Corts Catalanes fins a l’Aeroport del Prat (BCN), Terminal 1.
 Sortida: a les 11.45 h vol AC 1915 amb la companyia AIR CANADÀ.
 Arribada: a les 14.40 h a l’aeroport de TORONTO (YYZ).
 Sortida: a les 16.05 h vol AC 149 amb la companyia AIR CANADÀ.
 Arribada: a les 18.15 h a l’aeroport de CALGARY (YYC).
 Tot seguit: Trasllat amb autocar de l’aeroport fins a l’HOTEL de CALGARY.

 • DIVENDRES • 25 • VANCOUVER – MONTREAL – BARCELONA

 Matí: sortida i trasllat fins a l’aeroport de VANCOUVER, Terminal 1.
 Sortida: a les 09.45 h vol AC 300 de la companyia AIR CANADÀ.
 Arribada: a les 17.15 h a l’aeroport de MONTREAL (YUL).
 Sortida: a les 20.45 h vol AC 1912 Cia. AIR CANADÀ.

 • DISSABTE • 26 • ARRIBADA a BARCELONA

 Arribada: a les 10.05 h a l’Aeroport del Prat de BARCELONA,Terminal 1.
 Tot seguit: trasllat amb autocar des de l’aeroport fins a Pg. de Gràcia/Gran Via.

 • DIMARTS • 15 •

INTERNATIONAL HOTEL CALGARY 3*, de CALGARY.

 • DIMECRES • 16 •

BANFF HIGH COUNTRY INN 3.5*, situat a BANFF.

 • DIJOUS • 17 •

BANFF HIGH COUNTRY INN 3.5*, situat a BANFF.

 • DIVENDRES • 18 •

LOBSTICK LODGE 3* de JASPER.

 • DISSABTE • 19 •

NANCY GREENE’S CAHILTY LODGE HOTEL 3* de SUN PEAKS.

 • DIUMENGE • 20 •

SANDMAN SQUAMISCH HOTEL 3.5* situat a SQUAMISH.

 • DILLUNS • 21 •

BEST WESTERN DORCHESTER 3.5* de NANAIMO

 • DIMARTS • 22 •

CHATEAU VICTORIA 4* de VICTORIA.

 • DIMECRES • 23 •

COAST PLAZA HOTEL & SUITES 4* de VANCOUVER.

 • DIJOUS • 24 •

COAST PLAZA HOTEL & SUITES 4* de VANCOUVER.

NOTA: El sopar, el qual està inclòs en el preu, de cada dia es farà al Hotel corresponent.

 PREU: 3980 € per persona en habitació doble
 Suplement habitació individual: 890 €
Aquest preu està calculat amb la cotització del dolar canadenc ($ ) a 10 de març de 2017, per tant, en cas de canvi en la cotització, es podria veure afectat el preu final.

 EL PREU INCLOU:
• Trasllat amb autocar d’anada i tornada des del Pg. de Gràcia/Gran Via fins a l’aeroport de Barcelona.
• Bitllets d’AVIÓ d’anada i tornada amb la companyia AIR CANADÀ.
• Allotjament/sopar i esmorzar en diferents HOTELS de diferents categories durant la ruta.
• Dinars en ruta.
• Refrescos, aigua i cafè o infusions per dinar i sopar.
• Desplaçaments amb autocar durant tots el recorreguts.
• Entrades i visites guiades i comentades a museus i recintes històrics.
• Telefèric al Sulphur Mountain, snowcoach, un vehicle especial per la glacera, passeig amb diligència de l’època i (2) Ferrys que consten en el programa de ruta.
• Guia especialitzat de parla hispana durant tots els recorreguts.
• Propines del guia i del xofer.
• Guia acompanyant de Pol Viatges des de Barcelona.
• Assegurança d’assistència a anul•lació.
• Visat “ETA” d’entrada al Canadà (7$C)

 EL PREU NO INCLOU:
• Qualsevol cosa no especificada.
• Begudes alcohòliques.

Per a inscripcions tel. 93.241.41.42 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h
i de 16.00 a 18.00 h; o bé al tel. 616.958.009 (Pere Costa)

1r TERMINI RESERVA: DIJOUS 30 de MARÇ 1450 €
2n i ÚLTIM PAGAMENT: DIJOUS 8 de JUNY

”la Caixa” ES34 – 2100•3017•08•2200641565

NOTA: Aquest viatge NO es realitzarà sense un mínim de 20 persones.